ORDU / GÖLKÖY - GÖLKÖY FEN LİSESİ

May

GÖLKÖY BELEDİYESİ İLE GÖLKÖY TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TARAFINDAN 21 MAYIS PAZAR GÜNÜ İLÇEMİZ ULUGÖL TABİAT PARKINDA YAPILAN SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜŞÜNE OKULUMUZ PANSİYONUNDA KALAN ÖĞRENCİLERİMİZ İLE KATILDIK.

May

20 MAYIS´TA İLÇEMİZDE YAPILAN ÖĞRENME ŞENLİĞİNE OKULUMUZ FEN LİSESİ OLARAK BİR ÇOK ALANDA KATILDIK. İLÇE KAYMAKAMIMIZ TUNCAY KALDIRIM  VE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ MURAT ÖMERUSTAOĞLU OKULUMUZ STANDINI ZİYARET ETTİLER. STANDIMIZDA BİRÇOK ALANDA ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI ESERLER SERGİLENDİ.

Eyl

2016 / 2017 Eğitim Öğretim Yılı için,  Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı ve yerleştirme puanı ile öğrenci alan okulumuz Gölköy  Fen Lisesinde  9. Sınıfa yerleşen ve Okulumuz Pansiyonunda kalmak isteyen kız öğrencilerin pansiyon başvurusu esnasında sunduğu belgeler komisyonumuzca incelenmiş; ekli listede bulunan kız öğrencilerin pansiyona kabulleri yapılmıştır.

Pansiyon başvurusunda bulunan erkek öğrencilerimiz ise Gölköy Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci pansiyonuna yerleştirilmiştir. Erkek öğrencilerimizin Gölköy Anadolu Lisesi web sitesinden kayıt için gerekli belgeleri indirerek tamamlayıp pansiyon kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Eyl

Pansiyona başvuru yapacak öğrencilerimizin duyurular kısmındaki açıklamaları dikkatlice okuyup gerekli evrakları tamamlayarak bize posta yoluyla yada velisiyle birlikte gelerek ulaştırması gerekmektedir.

Ağu

Gölköy Fen Lisesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Eylül Dönemi Mesleki Gelişim Çalışmaları 1-9 Eylül 2016  tarihleri arasında yapılacak . Mesleki Çalışma Programı için aşağıdaki linke tıklayınız.