ORDU / GÖLKÖY - Gölköy Fen Lisesi

MESLEK TANITMA KULÜBÜ MART AYI ÇALIŞMASI

Okulumuzda "Meslek Tanıtma Kulübü" tarafından Mart ayı kapsamında hazırlanan panoda öğrencilere Anestezi, İç Mimarlık, Hemşirelik, Psikoloji, Maden Mühendisliği gibi birçok bölüm ile alakalı bilgiler verilmiştir. Bilgilerde bu alandaki üniversitelere kaç puan ile girildiği, mesleğin gerektirdiği özellikler, atama bilgileri ve çalışma imkanları gibi konulara yer verilmiştir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" için Mart ayında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin iş birliği ile pano çalışması yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızı savunan tüm şehit ve gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi anma programı yapıldı.

Şbt

Oku-yorum Yazı-yorum Projesi kapsamında yürüttüğümüz Kutadgu Bilig okumaları paneli koordinatör okul Ordu Sosyal Bilimler Lisesinde gerçekleşti. Programa il milli eğitim müdür yardımcısı Olgun Küçük, şube müdürlerinin katılımı, Ordu Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Mustafa Eren, ilçemizi temsilen Gölköy Fen Lisesinden danışman öğretmen olarak Sevilay Öztürk, bildiri sunan öğrenci olarak ise Sedef Şahin katılım gösterdi. Kutadgu Bilig paneli önce okul bünyesinde Gölköy Fen Lisesinde daha sonra ilde başarı ile gerçekleşmiştir.

Şbt

Oku-yorum Yazı-yorum Projesi kapsamında yürüttüğümüz Kutadgu Bilig okumaları panelini öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Ekm

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, okulumuz öğrencileri doğa yürüyüşü faaliyetlerine katıldı.

Nis

Okul Sporları "Bilek Güreşi" Gençler Türkiye Şampiyonası Üçüncülüğü Okulumuzun Oldu