ORDU / GÖLKÖY - Gölköy Fen Lisesi

Şbt

Gölköy Fen Lisesi Kız Pansiyonunda dostluk temalı düzenlenen etkinlik kapsamında " Dost Dost Diye" özçekim  ve İstiklal Marşını okuma yarışması yapılmıştır. Yarışmada 1. olan 2017/2018 10-B grubu ve Sahra Nur ÖZBAY ödüllendirilmiştir.

Şbt

Ock

2018/2019 Eğitim Öğretim yılı kapsamında Gölköy Fen Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonunda öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttırmak için Pansiyon Müdür Yardımcısı ve belletmen öğretmenlerin katılımıyla eğlenceli bir ortam oluşturulmuştur. Öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunarak hoş vakit geçirmeleri sağlanmıştır.

Ock

Bildiğimiz üzere 2019 yılı Fuat Sezgin Yılı ilan edildi. Bu kapsanda okulumuz Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız tarafindan Fuat SEZGİN´i tanıtıcı  bir konferans düzenlendi.