ORDU / GÖLKÖY - Gölköy Fen Lisesi

Gölköy Fen Lisesi

Gölköy Mah. Yavuz Sultan Selim Sok.. No15/6 Gölköy /ORDU
Vizyon
Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümseyen, hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler için varız.
Misyon
Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan, lider insanlar yetiştirecek, saygın bir okul olma emelindeyiz.
Başarılar
İl ve İlçede gerçekleştirilen faaliyetlere katılıp her yıl farklı derecelerde başarılar elde edilmektedir. Okulumuz Öğretmen Lisesinden Anadolu Lisesine dönüştürülmüştür. Anadolu Lisesi olarak henüz mezun verilmemiş olup öğretmen lisesi olarak 2013-2014 Öğretim Yılında üniversiteye yerleşme oranı %70´2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında ise %90´a yükselmiştir.2016-2017 Eğitim-Öğretim yılından itibaren de Fen Lisesi olarak hizmet vermeye başlamıştır.
08:10- 15:20
KALORİFER-KÖMÜR
Ulaşım
Gündüz saatlerinde saat başı il ve ilçe arasında ulaşımı sağlayacak tur arabaları bulunmaktadır. Aynı zamanda her sabah saat 08.30´da ilçemizden Samsun´a; her akşam da saat 15.00´da Samsun´dan ilçemize tur arabası mevcuttur. Ayrıca her gün İstanbul´la ilçemiz arasında ulaşım sağlayan araçlar bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
İlçe içinde uzaktan gelen öğrencilerimize taşımalı eğitim yapılmakta olup ilçe dışından gelen erkek öğrencilerimiz Gölköy Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kız öğrencilerimiz ise Gölköy Anadolu Lisesi Pansiyonuna yerleştirilmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz binasında yapılan deprem analizi sonucu deprem raporu gereği içerisinde bulunan kız pansiyonu ile birlikte yıkım kararı çıkmış olup, binamız tahsis edilen başka bir kurum binasına taşınmıştır. Gölköy Mah. Yavuz Sultan Selim Sok. No:16/A 52600 Gölköy/ORDU
İl Merkezine 67 km uzaklığı olan okulumuz İlçe merkezindedir.
9. sınıf 60
Okulun Sınav Başarı Durumu
_Okulumuz 2020-2021 yılında 48 öğrenciden 1 Hukuk Fakültesi, 1 Pdr Bölümü, 1 Eczacılık, 1 İç Mimarlık olmak 18 öğrencimiz yüksek öğretime yerleşmeyi başarmıştır.
_% 40
Okul Müsabakaları/ Bilek Güreşi
Proje Çalışmaları
Değerler Eğitimi, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Ben de Başarabilirim, Sosyal Sorumluluk Projeler, Okullar Hayat Olsun Projeleri gibi gerek Türkiye, gerekse il geneli başlatılan Projelere katılım sağlanmaktadır