ORDU / GÖLKÖY - GÖLKÖY FEN LİSESİ

Eyl

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İşbirliği içerisinde Toplum Yararına Programı kapsamında Okullarda Temizlik Görevlisi olarak çalıştırmak üzere İŞKUR ‘a Kayıtlı İŞSİZLER arasından noter kurası yöntemiyle personel alımı yapılacaktır.

Program kapsamında görev almak isteyen katılımcıların 18 - 22 Eylül 2017 tarihleri arasında; Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Ünye-Fatsa Hizmet Merkezleri, Belediyelerde Bulunan Hizmet Noktaları ya da İŞKUR’un Resmi İnternet Sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Programa Katılım Şartları

1)      19 Yaşından Gün Almak

2)      İŞKUR’A Kayıtlı İşsiz Olmak (SGK Sorgusunda Bağkurlu ve Çalışan Olmamayı İfade Eder. 5510/4. Madde B Fıkrası 4. Bend Tarımsal Faaliyet ve Ek 5 Tarım ve Orman İşlerinde Süreksiz Çalışanlar Başvurabilir. İş Akdi Askıda Olan Mevsimlik İşçiler Katılamazlar.)

3)      Emekli ve Malul Aylığı Almamak (Engelli Aylığı Alanlar Başvuru Yapamaz, Dul ve Yetim Aylığı Alanlar Başvurabilir. İş Göremezlik Ödeneği Alanlar Başvurabilir.)

4)      Öğrenci Olmamak (Açıköğretim Öğrencileri Başvurabilir, Uzaktan Öğretim Öğrencileri Başvuramaz.)

5)      İŞKUR programlarından yasaklı olmamak.

6)      Toplum Yararına Program Kapsamında Aynı Kurumda 18 Ay Çalışmış Olanlar Aynı Kuruma Başvuru Yapamaz.

7)      Programlar Arası Bekleme Süreleri Dolmayanlar Başvuru Yapamaz.

8)      TYP Düzenlenecek Kurumun Çalışanı Olanlar Çıkışlarından İtibaren Aynı Kuruma Bir Yıl Geçmedikçe Katılımcı Olarak Başvuramaz.

9)      Aynı adreste ikamet edenlerden sadece bir kişi aynı programda çalışabilmektedir.

Eyl

Ağu

Okulumuz pansiyonundan veya ilçedeki diğer pansiyonlardan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin ekteki açıklamaları dikkatlice okuyup gerekli evrakları eksiksiz hazırlayarak başvuruda bulunması gerekmektedir.

Ağu

Pansiyon başvuru işlemleri ve doldurulması gereken evraklar için aşağıdaki linki dikkatlice inceleyiniz ve çıktısını alarak tamamlayınız.

Haz

Ordu İli genelinde Takdir ve Teşekkür  alan öğrencilere yönelik  17 Temmuz 2016 – 02 Eylül 2016 tarihleri arasında Ünye´de yapılacak olan Ünye Yunus Emre Kuruluş Gençlik Kampına ve  kamp etkinliklerine ilişkin genel bilgiler broşürü yazımızın linkindedir.