ORDU / GÖLKÖY - Gölköy Fen Lisesi

ETWINNING'TE BİR KALİTE ETİKETİ İLE DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİK

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Umut HÜLÜR ve rehberliğindeki 7 öğrencisi, ortak olarak dahil olup İngilizce kelime öğrenimine sıra dışı ve eğlenceli bir bakış açısı kazandırdıkları, "Learning vocabulary through snapwords and web 2.0 tools" isimli eTwinning projesinde yürüttükleri çalışmaların karşılığında ulusal kalite etiketi ile ödüllendirildiler.

İngilizce öğretmenimiz Umut HÜLÜR ve 7 öğrencisi ortak olarak dahil oldukları "Learning vocabulary through snapwords and web 2.0 tools" isimli eTwinning projesinde yürüttükleri başarılı çalışmalar ile ulusal kalite etiketine layık görüldüler. İngilizce kelime öğrenimine farklı ve yeni bakış açıları kazandıran projede öğrenciler logo tasarımı, çeşitli web 2.0 araçlarının ve twinspace'in kullanımı, zihin haritası hazırlama ve İngilizce kelimeleri görsel şekilde ifade edebilme gibi konularda aktif rol oynadılar. İngilizce kelime öğrenimini daha zevkli, kolay ve keyifli bir şekilde sürdürmeye vesile olan projede öğrenciler çok istekli ve hevesli bir şekilde çalışmalar yürüttüler. Öğretmenimiz Umut HÜLÜR,  projede yer alan öğrencilerin yanı sıra okuldaki tüm öğrencilerin de yapmış oldukları çalışmalarla sürece aktif olarak katıldıklarını ve projenin kazanımlarından olumlu yönde faydalandıklarını belirtti. Ulusal Kalite Etiketleri, düzenlenen okul töreniyle danışman öğretmen Umut HÜLÜR tarafından öğrencilere takdim edildi.

25-09-201925-09-2019

Yayın: 25.09.2019 - Güncelleme: 24.12.2019 10:29 - Görüntülenme: 762